Wie lekker kan koken heeft altijd vrienden

Koken is niet alleen een goed recept met de juiste kooktechniek(en) volgen, maar vooral ook het op de goede smaak afmaken van het gerecht.
Hiervoor moet u weten hoe het gerecht hoort te smaken en welke ingrediënten van het recept in welke hoeveelheid u daarvoor extra moet bijvoegen.

Wij kunnen u helpen met de keuze van de goede recepten, het leren van de kooktechnieken en het verkrijgen van de juiste smaak van de gerechten.

De kookles geven wij in principe bij u thuis. Opa of oma komt dan begin van de middag langs, om samen met u een klein menu (1 basisgerecht, 1 hoofdgerecht en maximaal twee bijgerechten) te maken. Dit kan u dan die avond zelf of met uw partner/gezin nuttigen.

Bij de indeling van de gerechten naar soort, is een basisgerecht bijv. witte rijst, een hoofdgerecht bijv. een kip gerecht en een bijgerecht bijv. kroepoek.

Als voorbereiding en planning spreken we samen van tevoren in een lesprogramma af wat, hoe en wanneer we het gaan doen.

De kosten voor u worden bepaald door de ingrediënten en hulpmiddelen die we nodig hebben, een vaste vergoeding van € 60,- per les in 1 klein menu en een reisvergoeding van € 0,25 per km als u buiten Zoetermeer woont.

 

Als dit u aanspreekt verzoeken wij u hierover via e-mail contact met ons op te nemen. In deze e-mail zouden wij graag uw wensen en verwachtingen vernemen. We maken dan een afspraak met u om het een en ander nog nader toe te lichten en een concept lesprogramma inclusief kosten met u te bespreken.

We komen dan tot een offerte die u, naar wij hopen, omzet in een opdracht aan ons.